Webbutik Om Malmbergs Finansiell information Kontakta oss | Sajtkarta |     Sverige
Produkthandbok

Bläddra i onlinekatalogen
Ladda ned PDF
(Logga in för katalog med priser)

Så handlar du

Du handlar genom att lägga varor i kundvagnen och sedan gå till kassan, där du kan godkänna dina val och skicka beställningen.

Söka varor
Du letar upp varor genom att klicka på varugrupperna i butikens vänstra ram.
Du kan också använda sökrutan till vänster för att textsöka varor i alla varugrupper samtidigt. Du kan då skriva ett ord eller del av ord som skall finnas i beskrivningen på den vara du söker. Du kan också söka på artikelnummer. Det gör du genom att skriva in hela, eller delar av, artikelnumret och trycka på enter.

Handla varor
Du väljer en vara genom att fylla i Antal och klicka på knappen ”Köp”. Varan läggs då i din "kundvagn". I den högra kolumnen på sidan ser du summan av värdet på varorna du lagt i kundvagnen, samt antalet tillagda varor.

Använda kundvagnen
Klicka på menyn ”Till kassan”, i den högra kolumnen på sidan, för att se en lista över de varor du valt. Du kan ändra Antal för en vara genom att skriva in nya uppgifter i rutan och klicka på den gröna bocken. Du kan ta bort en vara ur kundvagnen genom att klicka på det röda krysset. 

Bekräfta beställning
När du valt de varor du vill ha klickar du på knappen ”Till kassan”. En lista över varorna du valt visas tillsammans med totalpris och eventuell fraktavgift. Vill du lägga till eller välja bort varor klickar du knappen ”Fortsätt handla”, så kan göra fler tillägg i kundvagnen innan du går tillbaka till kassan och bekräftar din beställning.
Innan du bekräftar beställningen måste du välja betalningssätt. Välj antingen postförskott eller kortbetalning. Kortbetalningen hanteras av PayEx Solutions AB genom säkra och krypterade kanaler.

 Aktuellt
Ändrade öppettider i våra butiker under sommaren.
2017-06-12
För att veta just din butiks öppettider i sommar klicka här.
Rättelse nyhetskatalog våren 2017
2017-05-30
Sid 62-65 är felaktigt markerade som gula priser. Dessa ska vara gröna samt att Wi-fi smart på sid 78 är gula priser och inte gröna.
Läs mer >>
Ändrade öppettider midsommar
2017-05-16
Torsdagen den 22 juni stänger vi våra butiker och huvudkontor kl 14.00 Fredagen den 23 juni (midsommarafton) har vi stängt.
Läs mer >>
Mässor 2017
2016-03-22
Malmbergs ställer ut på flera olika mässor under 2017. Läs sammanställningen här.
 
Stäng
Select your country:
Sverige Sverige Danmark Danmark UK England
Norge Norge Suomi Suomi Others All others
Välkommen till Malmbergs

Vänligen välj om du är företag eller privatperson

 

  Kom ihåg mitt val